Stressbehandling

Som medarbejderansvarlig i en virksomhed kan du sikre dig en fleksibel og effektiv mulighed for hjælp til dine medarbejdere, hvor jeg kan garantere kontakt og påbegyndt behandling indenfor 24 timer.

Alle kan blive ramt af kriser, sorg, stress, depression og udbrændthed. Nogle gange minder de forskellige tilstandes symptomer om hinanden – men behandlingerne er vidt forskellige.

Det er derfor vigtigt både for dine medarbejdere og dig som virksomhed, at den rette behandling kommer i gang hurtigst muligt. Ofte er det sådan, at jo længere tid man venter med at iværksætte relevant hjælp, jo dyrere bliver det i sidste ende – både for medarbejderen og virksomheden.

Det er også vigtigt for din virksomhed, at den enkelte medarbejders personlige forhold forbliver personlige, og som virksomhed får du derfor ikke indsigt i hverken diagnoser eller behandling, som begge dele er omfattet af tavshedspligt. Men jeg deltager gerne i møder i forbindelse med behandlingen med henblik på at optimere rammerne for medarbejderen, enten midlertidigt eller permanent.

Jeg arbejder holistisk, systemisk og målrettet, hvilket sikrer dig og dine medarbejdere den bedste hjælp.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan skabe den bedste ramme til at kunne imødekomme dine behov som medarbejderansvarlig.

Jeg har konsultationer i Hillerød samt i Charlottenlund. Efter behov kan ydes sene konsultationer samt eventuelt i weekender.

I specielle tilfælde er der også mulighed for at  starte behandlingen hjemme hos din medarbejder.

For a professional business hosting we highly recommend hostgator review or cloud hosting
Joomla Templates designed by Joomla Hosting